Pagini

Imprumut rapid pentru vacanta si sarbatori !

60 de minute! Trimite formularul intre 09:00 si 19:00, de luni pana vineri, si vei fi sunat in maxim 1 ora:

Provident Romania - 

Premium

Rapiditate, seriozitate, conditii simple, prin noul Provident

 

Imprumuturi de bani cu buletinul

Creditul "doar cu buletinul" - revine in actualitate

Creditele nebancare doar cu buletinul au avut o evolutie fantastica inainte de criza si incep sa revina in actualitate. Deocamdata insa, creditele "doar cu buletinul" nu sunt printre preferatele Institutiilor Financiare Nebancare, care au inceput (e adevarat ca au fost si obligate sa-si inaspreasca cerintele pentru creditare) sa-si asigure capacitatea de rambursare a creditelor de catre clienti.

CREDITE RAPIDE DOAR CU BULETINUL

Majoritatea celor ce au nevoie urgenta de bani si doresc un credit simplu, fara multe acte, fara garantii si mai ales fara alte cerinte din partea Institutiilor Nebancare sunt interesate de "credit doar cu buletinul".

Este adevarat, acum IFN-urile isi iau masuri de precautie pentru posibilitatile de rambursare ale creditului. Cerintele impuse celui ce doreste un imprumut nebancar variaza de la o institutie financiara la alta, insa, in mare, cerintele sunt indreptate in acelasi sens - posibilitatea de rambursare a imprumutului.

Regulile noi impuse de BNR prevad ca imprumuturile de consum sa aiba o scadenta de cel mult cinci ani, iar clientii sa aduca garantii de 133% din valoarea imprumutata.

Exista totusi magazine online ce practica un fel de creditare, in asociere cu Institutii Financiare Nebancare, insa, anvergura creditelor cu "buletinul" a apus. Ca sa nu mai vorbim ca sunt multe guri rele care "imputa" creditelor cu buletinul mare parte din vina declansarii valului de criza, cel putin din Romania.

 O parere putin diferita, dar la fel de interesanta: http://credite-ifn.blogspot.ro/2013/06/credite-doar-cu-buletinul.html

Oferte speciale - accesare rapida:

Ai nevoie urgenta, rapid, de un imprumut destul de mic, dar sa primesti banii cel tarziu pana a doua zi? Ferratum te poate ajuta! Conditii minime:

  • - Sa ai cel putin 24 de ani IMPLINITI;
  • - Sa dai CORECT numarul de telefon (Orange, Vodafone, Telekom. Nu se accepta numere Digi);
  • - Numarul de telefon si adresa de email sa fie ALE TALE, personal;
  • - Sa fii sigur ca ai venituri pe care le poti dovedi (nu se cere adeverinta de salariu, dar asta nu inseamna ca poti sa declar ca ai castig de 10 lei pe luna, si sa te astepti sa primesti imprumutul);
  • - Sa fii sigur ca ai nevoie de acest credit, ca daca ti se aproba, il si iei, si ca iti poti permite sa il rambursezi (foloseste simulatorul de rate din aplicatia Ferratum - din pagia de mai jos).

ATENTIE ! Nu completa decat o singura data cererea de imprumut ! Daca vei completa cerera de mai multe ori iti scazi foarte mult sansele de a primi imprumutul.

Calculeaza rata sau aplica direct online de aici

Cautari directe si navigare in domeniul finantarilor:

Cautare credite si imprumuturi

Se încarcă...