Imprumut bancar doar cu buletinul

Un singur act - 24 de ore - pana la 90.000 lei

Credit bancar, nu de la IFN, doar cu buletinul, dobanda de senzatie: mai putin de 9% DAE! Mai multe detalii? Desigur: creditul Idea::Selfie cu un singur act !

Credit de nevoi personale cu aprobare ultra rapida

Poti depune cererea online, sau sa dai un SMS si vei fi sunat. Desigur, poti merge si in orice filiala Idea Bank. Tot ce iti trebuie sa ai la tine este buletinul de identitate.

Fie ca ai 18 ani, fie ca mergi pe 70, te califici. Tot ce trebuie sa ai este un venit legal stabil de minim 1000 lei (sau pentru familii, cumulat, 2000 lei).

Poti cere si o suma mica, incepand de la 3000 lei, dar poti urca si la cheltuieli serioase: maximul este de 90000 lei!

Perioada, ca la orice credit pentru nevoi personale (in afara de cele pentru refinantare), este de pana la 5 ani, deci nu vei avea rate foarte mari.

Dobanzile sunt foarte bune chiar si in cadrul competitiei intre banci, si cu siguranta nu se compara cu vreun imprumut IFN.

Cine? Idea Bank - noua banca adusa de polonezi in Romania, cu ambitia ca in maxim 3 ani sa ajunga intre primele 10 banci romanesti. Acum e momentul !

3 comentarii:

Danut Mihut spunea...

asi dori un imprumut de 3000 ron

Danut Mihut spunea...

as dori un imprumut de 3000 ron

Danut-Marian Nedelcu spunea...

Vreau sa fac o refinantare si sa raman si cu ceva bani am un atelier de reparati electrice-electronice si mai am de investit ceva bani in el sunt subofiter la jandarmi mai lucrez si la un atelier de reparati electronice cu jumatate de norma legal cand am vrut sa fac o refinantare la garantibank mau gasit ca am intarziat cu o rata la un card de cumparaturi eu sunt la zi cu toate ratele [poate ca mai intarziu cu 5-10 zile dar am de unde plati] daca se pote acorda credit si daca esti in biroul de credit atunci ma puteti contacta la telefon 0769698752 pot plati pana la 1500 de lei pe luna fara problema
va multumesc

Cautare credite si imprumuturi