Bani de imprumut rapid si fara garantii

Bani pentru reparatii, mobilier, cumparaturi, vacante sau orice altceva

Cu exceptia imprumuturilor pentru cumpararea unei locuinte, pentru aproape orie altceva puteti obtine bani imprumut fara sa fie nevoie de garantii. Se iau in calcul capacitatea dumneavoastra de a rambursa creditul (varsta, veniturile), si se poate stabili foarte repede ce suma puteti imprumuta, si pentru ce perioada.

IMPRUMUT BANI FARA GARANTII


Imprumuturile de bani fara garantii se acorda atat de catre institutiile financiare nebancare, cat si de catre banci.

Iata cateva dintre cele mai importante oferte speciale de imprumuturi din aceasta perioada a anului 2013:

Imprumutul in trei acte DIVERS BCR - Avantajele imprumutului de nevoi personale fara garantii, fara dezavantajele creditului negarantat.

Beneficiari: persoane fizice rezidente, in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate.

Destinatia: se acorda bani fara garantii pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului.

Moneda de acordare: RON.

Suma de bani acordata: maxim 88.000 RON, in functie de produsele detinute la BCR sau la alte banci.

Termen maxim: 5 ani, cu exceptia celor care refinanteaza imprumuturi acordate anterior datei de 31.10.2011, pentru care termenul maxim este de 10 ani, astfel:
- pentru clientii cu istoric BCR
- pentru clientii fara istoric BCR daca sunt indeplinite cumulativ conditiile pentru creditele refinantate: sunt acordate de cel putin 12 luni, conform raportului de la Biroul de Credit iar serviciul datoriei in ultimele 12 luni este mai mic de 30 de zile, conform raportului de la Biroul de CreditCreditAvantaj Instant - imprumuturi de bani fara garantii de la Credit Europe Bank.

Valoarea imprumutului: intre 300 şi 7500 EUR, echivalent RON.

Perioada imprumutului: intre 6 si 60 de luni.

Costuri:
- DAE: 13,62%;
- Comision de analiza dosar: 100 RON (va fi platit doar in cazul aprobarii creditului);
- Comision lunar de administrare: 0,16% din soldul creditului;
- Comision de rambursare anticipata: 0%.Vrei Imprumut Repede?‎ 021 303 0080 - Viva Credit. Poti primi astazi 500 Lei. Totul online 24h/zi 7zile/saptamana‎.

Viva Credit va avertizeaza insa: Imprumutul pana la salariu este recomandat doar pentru finantarea unor nevoi extraordinare, urgente.Imprumutul pentru Orice fara garantii = vacanta oriunde fara griji, de la UniCredit Tiriac Bank.

Mergi pana pe 15 iulie 2013 in orice sucursala UniCredit Tiriac Bank, alege creditul potrivit si castiga o excursie oriunde in lume!

Orice ai avea in plan – sa renovezi sau sa utilezi casa, sa-ti cumperi o masina sau chiar un apartament – avem pentru tine mai multe variante de creditare: Creditul pentru Orice fara ipoteca Expres, Creditul pentru Orice fara ipoteca Standard, Creditul pentru Orice fara ipoteca Special si Creditul pentru Orice fara ipoteca Refinantare. Poti alege un credit de la 1.800 pana la 90.000 lei si il poti returna in 6 luni pana la 5 ani (4 ani in cazul Creditului pentru Orice Expres).

Si asta nu e tot: pentru linistea ta poti beneficia de un pachet de asigurare de viata facultativa cu acoperire complexa: deces din orice cauza, asigurare in caz de invaliditate, asigurare in caz de incapacitate temporara de munca si asigurare in caz de somaj.Alte oferte speciale:

OTP Bank: Imprumutul care iti indeplinește toate dorintele! Dobanda Fixa şi Banii in 24h. Cu
Un Imprumut de la OTP. Bani acum!‎

BancPost: imprumutul Nume si Prenume. Ai la dispozitie pana la 40.000 lei, dobanda incepand cu 8,50% pe an, si totul fara garantii.

Cetelem: Imprumut usor si rapid‎. Completezi suma si proiectul dorit. Primesti raspuns online.

Cautare credite si imprumuturi