Bani urgent credit doar cu buletinul

IMPRUMUT BANI CU BULETINUL

Imprumuturi rapide, fara multe acte, "doar cu buletinul" - IFN
In realitate, imprumutul doar cu buletinul, chiar si in perioada sa de glorie, era doar o reclama. De fiecare data se solicitau si alte acte (dovezi ale venitului, o factura de utilitati). Insa, ca idee, se poate sa imprumuti bani doar cu buletinul, de la IFN-uri. Este adevarat, sume mici, la costuri mari, si, mai ales, foarte greu la prima solicitare. Daca ai fost insa deja client, si ti-ai respectat obligatiile, devine mult mai usor sa obtii un asemenea imprumut de bani.

Detalii imprumut urgent

Desi conditiile difera de la IFN la IFN, in general, conditiile de acordare a unui imprumut de bani "doar cu buletinul" sunt urmatoarele:

- Suma de bani a unui imprumut este de la 1 000 lei pina la 10 000 lei.
- Rata dobanzii se stabileste in functie de suma imprumutului, fara comisioane sau plati suplimentare. Dobanda se calculeaza de la soldul ramas din imprumut, doar pentru zilele de utilizare efectiva a imprumutului.
- trebuie sa detineti in proprietate (fara a pune gaj) automobil sau imobil (apartament, casa, lot teren, etc), sau sa gasiti o persoana garant care dispune de proprietati.
- doar buletinul de identitate, fara adeverinta de salariu, fara carnet de munca etc.

AVANTAJE:
- Doar cu buletinul - fara alte documente;
- Fara comisioane sau plati ascunse;
- Acordare rapida;
- Cerere on-line (la anumite IFN-uri).

DEZAVANTAJE:
- Costul foarte mare;
- Perioada de rambursare foarte scurta.

Pentru a afla plata lunara sau mai multe detalii despre conditiile de acordare, contactati institutia la care doriti sa apelati.

Cautare credite si imprumuturi