Credit nebancar urgent pentru restantieri

Creditele nebancare - poti face rost de bani daca ai restante la alte credite?

Creditele nebancare se pot acorda si pentru persoanele care au avut probleme cu bancile in trecut, si la care nu mai pot apela. Conditii exista insa si la IFN-uri: in primul rand problemele respective sa fi fost deja rezolvate (sa nu mai existe rate neplatite), durata intarzierilor sa nu fi fost niciodata mai mare de 3 luni, si, nu in ultimul rand, sa se fi schimbat ceva in situatia generala.

CREDITE NEBANCARE 2013

Provident: Pot obtine un credit de consum de la Provident daca am fost refuzat deja de alte institutii financiare?

Raspuns: Provident ia in considerare toate cererile de imprumut, indiferent daca solicitantul a fost refuzat de alte institutii financiare. In același timp, scopul nostru este sa acordam imprumuturi intr-un mod responsabil; de aceea evaluam corespunzator posibilitatea solicitantilor de a plati imprumutul. Facem acest lucru intrucat nu este nici in interesul clientilor, nici al nostru sa imprumutam sume de bani pe care aceștia nu iși permit sa le restituie. De aceea, daca decizi sa soliciti un imprumut, te rugam sa ne oferi informatii exacte care sa ne ajute sa evaluam corect posibilitatea ta de a plati imprumutul.

Cetelem: Daca am sau am avut intarzieri raportate in Biroul de  Credite pot beneficia de un credit de nevoi personale?

Raspuns: In functie de natura intarzierilor raportate in baza de date a Biroul de Credit, Cetelem poate accepta sau refuza cererea de credit. Echipa Cetelem iti sta la dispozitie pentru informatii suplimentare la telefon: 021.305.12.34

iCredit (Easy Asset Management): Pot solicita un Credit chiar daca mi-a fost respinsa deja o cerere?

Raspuns: Da, puteti solicita un credit de cate ori considerati ca este nevoie. Este recomandat insa, in cazul in care nu au intervenit modificari in situatia Dumneavoastra sociala sau economica, de la data ultimei cereri de creditare respinse, sa așteptati pana dobanditi o noua sursa de venit,daca aveti venituri suplimentare sau daca va schimbati locul de munca, iar remuneratia este mai mare decat cea pe care ati avut-o anterior.

Cautare credite si imprumuturi