Credt rapid doar cu buletinul

Copia dupa buletinul de identitate este singurul document obligatoriu

Chiar si printre IFN-uri, creditul doar cu buletinul este mai rar intalnit in 2018. Totusi, oferta iCredit ne-a atras in mod deosebit atentia

IMPRUMUT RAPID CU BULETINUL

Pentru acordarea unui credit este necesara semnarea unui contract de imprumut. Copia dupa buletinul de identitate autentificata prin semnatura solicitantului de credit este singurul document obligatoriu!

ICredit este un instrument de creditare, oferit de catre SC EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA, o institutie financiara nebancara ce se ocupa cu acordarea de imprumuturi rapide de nevoi personale pentru sume mici (de la 400 lei pana la 1200 lei pentru primul imprumut si de la 400 lei pana la 4000 lei pentru urmatoarele acordate aceleiasi persoane), si se acorda pentru perioade scurte de rambursare, respectiv intre 3 luni - 9 luni.

Rambursarea se face in rate saptamanale fixe. Ratele sunt compuse din suma imprumutata si dobanda. Nici un alt fel de comision sau alte taxe nu sunt datorate de catre client. Copia dupa buletinul de identitate autentificata prin semnatura solicitantului de credit este singurul document obligatoriu!

Serviciul de colectare rate la domiciliu este foarte comod pentru majoritatea clientilor. Acest serviciu ofera clientului posibilitatea de a se concentra pe propriile probleme si de a nu pierde timp stand la cozi pentru plata ratelor. in plus, acest lucru ofera reprezentantilor iCredit posibilitatea de a stabili legaturi cat mai stranse cu clientii, de a le intelege nevoile si problemele, pentru a-i deservi mai bine pe viitor.

ICredit este un instrument de creditare ce nu implica garantii sau ipoteci. Din cauza acestui lucru, decizia de a acorda un credit se ia pe baza informatiilor oferite de catre client. Cu cat este mai clara si mai corecta iformatia oferita de catre client, cu atat mai usor va fi pentru Consultantul de Credit sa evelueze riscul asumat fata de fiecare client, si va putea lua o decizie corecta si in cunostinta de cauza.

Cautare credite si imprumuturi