Creditul urgent cu acordare la domiciliu

Ai nevoie de bani, rapid, dar nu poti pleca sau lipsi de acasa

Imprumuturile rapide la domiciliu se contracteaza prin deplasarea unui agent al institutiei la domiciliul clientului, la solicitarea acestuia. Imprumuturile se acorda rapid, in numerar, fara giranti sau garantii, iar rambursarea lor se face in rate saptamanale. Clientul nu trebuie sa se deplaseze la ghiseele creditorului pentru a achita ratele, reprezentantul va vizita saptamanal clientul direct la domiciliu. Exista si institutii de credit la domiciliu care ofera optiunea de plata prin depunerea banilor intr-un cont bancar.

IMPRUMUTURI RAPIDE LA DOMICILIU

Provident, serviciul la domiciliu - bani in 48 de ore

Provident este prima institutie financiara din Romania care a oferit serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului. Prin acest serviciu suplimentar, primesti banii rapid in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, de acasa. Vei descoperi ca agentii Provident sunt prietenosi, rabdatori si intelegatori. De fapt, multi dintre ei au inceput prin a fi clienti ai Provident.Alege serviciul de gestionare la domiciliu a creditului Provident si poti primi banii in 48 de ore, chiar la tine acasa:

- Pana la 3.000 de lei;
- Fara giranti si fara taxe ascunse;
- Fara birocratie: doar doua acte;
- Rate fixe, garantat.Steiner Credit, mai mult decat un simplu imprumut


Imprumutul rapid la domiciliu pe care il ofera Steiner Credit este un serviciu de acordare de credit si preluare a ratelor direct de la tine acasa, rapid si in conditii avantajoase:

- Usurinta - nu ai nevoie de giranti;
- Rapiditate - obtii suma dorita in maxim 72h de la solicitare;
- Siguranta - nu se percep penalitati de intarziere sau alte comisioane ascunse;
- Confort - obtii suma dorita direct acasa, iar sumele returnate sunt preluate direct de la tine acasa de catre reprezentantii Steiner Credit;
- Eficienta - returnezi imprumutul in propriul ritm;
- Confidentialitate - Steiner Credit iti asigura protectia datelor personale.

iCredit, un prieten.

iCredit oferi servicii rapide, eficiente si personale la domiciliu. Procedura iCredit de aplicare este foarte simpla si, spre deosebire de majoritatea institutiilor financiare, nu are nevoie de garantii.

Consultantii iCredit sunt imaginea afacerii. Ei muncesc din greu pentru a construi relatii profesionale puternice, aproape cu caracter personal, pentru ca vor sa inteleaga mai bine necesitatile individuale si capacitatile financiare ale fiecarui client.

Consultantii de credit sunt platiti, in principal pe baza de comision in functie de ceea ce colecteaza, mai degraba decat din ceea ce imprumuta, si astfel sunt motivati sa imprumute suma corecta, si nu un ban mai mult decat aveti nevoie.

In cele mai multe cazuri, consultantii iCredit sunt vecini, cunostinte, sau chiar - prietenii tai.

Cautare credite si imprumuturi