Credite nebancare rapide cu buletinul - istoric anual

Cine ofera imprumuturi nebancare? Cum, cu ce acte? Doar cu buletinul?

Cred ca asta este cea mai tare posibila: imprumuturi nebancare, rapide, doar cu buletinul. Mai trebuie sa fie si online, si e chiar varful. Normal ca nu are cum sa fie ieftina chestia, dar ce am vrea?

IMPRUMUTURI NEBANCARE RAPIDE CU BULETINUL

Am plecat la aceasta pagina citind un articol bun pe Credite-IFN. Apoi revazand oferta de la iCredit, din paginile noastre.

Adevarul a fost si ramane insa unul clar: imprumuturi nebancare exista, rapide sunt, doar cu buletinul, poate, dar nici chiar asa. Cel putin nu la prima cerere de imprumut.

Toata lumea vorbeste despre imprumuturi nebancare, pana si publicatiile mari, Capital, Financiarul. Toti recunosc ca sunt rapide si facil acordate, toti spun ca sunt foarte scumpe, dar spune cineva ca a crescut rata datoriilor la IFN-uri? Ca s-ar putea sa ne creasca impozitele ca sa ajutam bancile? Ca banca nationala trebuie sa ia bani de la FMi, ca sa scada dobanda de referinta, sa sustina leul, ca sa nu moara vreo banca? Uite ca nu. IFN-urile, asa cum sunt ele, scumpe, continua sa acorde imprumuturi nebancare, fara sa se planga, fara sa aiba sau sa creeze probleme. Iar lumea, din ce in ce mai multi, apeleaza deja cu incredere, si isi fac ce au de facut. Nu se cer garantii, nu iti ia nimeni casa daca intarzii la o rata. E adevarat, stau ei pe capul tau, sa nu intarzii, dar nu e mai bine si pentru tine? Ca doar nu iti iau vreun leu in plus fata de cat te-ai inteles, atata vreme cat platesti la timp, pana la urma.

Sunt aceste imprumuturi nebancare o solutie de viitor? Nu cred, nu in forma asta. Cred ca dupa ce se mai linisteste criza, o parte vor reveni la activitatile tipice nebancare, gen leasing, altele se vor (re)transforma in brokeri de credite, sau poate ca se vor uni sa se transforme in banci. de fapt multe din institutiile care acorda imprumuturi nebancare sunt de fapt divizii creata de catre banci, de la noi sau din alta parte. Va uitati la tenis, la marile turnee, si vedeti pe toate terenurile reclama la marea banca BNP Paribas? Cetelem este o companie a lor. BRD-ul nostru are BRD Finance IFN (ii gasiti de pilda in oferta de rate de la Emag). Asa, majoritatea bancilor au deja cate un IFn ca sa acorde imprumuturi nebancare, altele decat cele de leasing sau credite in magazin.

De ce fac ele asta? Chiar daca BNR a inasprit regulile si pentru IFN-uri, tot e mult mai simplu pentru ele, decat pentru banci. In plus, si banii sunt parca mai multi, cand e vorba de imprumuturi rapide pentru populatie. Deci, toata lumea castiga, nu? Da, cat timp nu apar probleme mari, o alta criza sau altceva asemanator.

Tot mai multi dintre noi pot spune ca au apelat, macar o data, la aceste forme de credit: imprumuturi nebancare. Sau macar ca au intrat in legaturta cu un IFN pentru asa ceva. Ce este insa de remarcat, este cati romani care au apelat la un asemenea imprumut o data, au facut-o si a doua oara (cel putin). Chiar daca, pe de o parte, e un semn ca ne merge in general rau, e si un semn ca sistemuld e imprumuturi nebancare este unul solid, si din ce in ce mai de incredere. Insa, ca peste tot, e mai bine sa nu intrati pe prima usa care va iese in cale, ca niste fluturasi, intreband “Aici se dau imprumuturi nebancare? Vreau si eu !”. Nu, mai bine interesati-va serios, la cat mai multe, cititi ce spun oamenii, vedeti daca exista stiri care sa va puna pe ganduri.. uitati-va cine sunt actionarii, de unde vin ei.. De asta muncim si noi aici, sa aducem cat mai multe asemenea informatii. Speram ca va suntem cu adevarat de ajutor.

Cautare credite si imprumuturi