Imprumuturi si credite urgente bancare si nebancare

Credite rapide nebancare daca ai nevoie urgenta de bani

Fiecare om are la anumite situatii nevoie rapida de bani, de un credit. Creditele rapide, fara garantii, se acorda de catre anumite institutii financiare, aici incluzand in special bancile si IFN-urile. Daca discutam de credite rapide cu garantii, atunci includem si casele de amanet. Dar pentru a ne concentra pe creditele rapide simple, atunci solutia cea mai la indemana este sa apelam la Institutii Financiare Nebancare (IFN).

IFN-urile acorda credite rapide, corect si transparent, la costuri mai mari decat cele bancare, dar simplu, fara a solicita foarte multe adeverinte, cu rate fixe egale, platibile saptamanal, pe perioade scurte de timp si inclusiv pentru sume nu foarte mari de bani.

Credite rapide nebancare

Durata de acordare la credite rapide de la IFN-uri este intotdeauna foarte mica, foarte rapid. Desigur, depinde de dumneavoastra in mare masura cat de rapid veti obtine creditul nebancar. In primul rand, este foarte important sa fiti foarte deschis si sa le oferiti toate informatiile, corecte si complete. Apoi, chiar inainte de a depune o cerere de imprumut rapid, nu strica sa pregatiti orice documente puteti (adeverinta de salariu, fluturasi de salariu, taloanele d epensie din ultima perioada, in ordine). Ganditi-va bine la orice fel de venituri ati putea prezenta, pe langa cele din salarii sau pensie: drepturi de autor, chirii, activitati independente.

Conditiile in care IFN-urile acorda credite rapide sunt in general simple, in regim de urgenta, si costuri corespunzatoare. Unele IFN acorda credite rapide aproape ca o banca, solicitand adeverinta de salariu, fisa fiscala, carte de munca. Alte IFN-uri, cele mai multe dintre ele de fapt, se multumesc cu mult mai putine acte. In general insa, pentru a acorda credite rapide nebancare, se solicita aproape indotdeauna o forma de a dovedi realizarea de venituri certe si de durata.

Puteti obtine credite rapide nebancare daca aveti restante bancare sau la alte IFN? Da, dar mai dificil. Depinde foarte mult ce fel de restante aveti, cum le-ati adunat. Una e sa fi fost o perioada scurta fara serviciu, intre timp ati rezolvat, dar a ramas o rata in urma, alta e ca mergeti la IFN bronzati de pe litoral, cerand insa bani ca sa platiti rata din alta parte.

Puteti obtine credite rapide de la IFN daca sunteti inregistrat ca rau platnic la biroul de credit? Da se poate, dar la fel - depinde de situatia concreta. La biroul de credit puteti fi inregistrat si sa apareti si pentru o datorie de acum 2-3 ani, pe care insa intre timp ati rezolvat-o, si nu mai aveti restante. IFN-urile primesc si analizeaza toate cererile primite, fara a refuza o persoana doar pentru a avut candva un necaz.

Siguranta obtinerii de credite rapide nebancare depinde iarasi foarte mult de dumneavoastra. IFN-urile au tot interesul sa ofere credite rapide, fara complicatii, fara sa va puna inutil pe drumuri, fara sa va tina din amanare in amanare. Totul tine de dumneavoastra, sa furnizati de la bun inceptu toate informatiile, fara a ascunde nimic. Oricum, nu da nimeni garantii ca este sigur ca vi se va aproba din prima cererea, dar adevarul este ca o cerere corecta si completa are foarte mari sanse sa fie aprobata.

Probleme daca nu respectati conditiile din contractul pentru credite rapide, apar in doua situatii. O data, daca ati fost incorect in furnizarea informatiilor din cerere, a doua, si cea mai clara, este daca nu va platiti fiecare rata, complet si la timp.

Sunati imediat la IFN-ul cu care aveti contractul pentru credite rapide ca este posibil sa aveti o problema in a plati la timp rata. Vor incerca impreuna cu dumneavoastra sa gasiti o solutie.

Nu aveti suma toata a unei rate? Nu este totuna daca platiti doar partial, sau nu platiti deloc. Platiti cel putin o parte, asa aratati ca va intereseaza si ca nu intentionat ati ramas in urma.

Raspundeti absolut intotdeauna la telefon. Daca pare ca va ascundeti IFN-urile vor cerceta mai mult situatia dumneavoastra.

Pregatiti-va intotdeauna din avans ca e posibil sa mai aveti nevoie si alta data de imprumut, dar daca de la primul contract de credite rapide le faceti probleme celor de la IFN, a doua oara e greu de crezut ca va vor mai primi cererea.

Se pot obtine credite rapide direct de la domiciliu? Da, dar nu la toate IFN-urile, nu pentru orice fel de imprumut, nu in orice conditii, si, mai ales, nu la orice cost. Un exemplu de mod in care acorda credite rapide un IFN este cel al societatii la care puteti depune cererea online, sau prin SMS, apoi un consultant va suna, si poate veni direct la dumneavoastra acasa. Pentru un cost suplimentar, va poate aduce banii direct acasa, si tot asa, sa vina in fiecare saptamana personal pentru a colecta rata la imprumut. Alt exemplu, de la alta societate, este cel in care totul se petrece absolut online. Se pot obtine astfel credite rapide fara ca dumneavoastra sa mergeti undeva, si fara ca un consultant sa vina la dumneavoastra. Dar tot, ca sa aveti banii imprumutului in mana, trebuie sa mergeti la un bancomat, dar si aici se poate sa rezolvati problema fara a iesi macar o data din casa, daca platiti ce aveti online, fie prin card de credit, fie daca aveti online banking la banca dumneavoastra. Tot astfel se pot plati si ratele.

Se pot obtine credite rapide nebancare ca inainte, mers la sediu, semnat hartii? Da, cu unele exceptii, toate IFN-urile au birouri. Sunt insa si cateva IFN care lucreaza 100% online sau doar cu consultanti care vin la dumneavoastra acasa.

Se poate ca ratele la credite rapide nebancare sa fie altele decat cele pe care ati semnat? Raspunsul este nu, daca va respectati intelegerea. Daca intarziati cu plata ratelor, atunci vor fi penalizari, dar fix asa cum ati fost de acord in contractul de imprumut, nu la discretia IFN.

Cautare credite si imprumuturi