Imprumuturi de bani cu buletinul

Creditul "doar cu buletinul" - revine in actualitate

Creditele nebancare doar cu buletinul au avut o evolutie fantastica inainte de criza si incep sa revina in actualitate. Deocamdata insa, creditele "doar cu buletinul" nu sunt printre preferatele Institutiilor Financiare Nebancare, care au inceput (e adevarat ca au fost si obligate sa-si inaspreasca cerintele pentru creditare) sa-si asigure capacitatea de rambursare a creditelor de catre clienti.

CREDITE RAPIDE DOAR CU BULETINUL

Majoritatea celor ce au nevoie urgenta de bani si doresc un credit simplu, fara multe acte, fara garantii si mai ales fara alte cerinte din partea Institutiilor Nebancare sunt interesate de "credit doar cu buletinul".

Este adevarat, acum IFN-urile isi iau masuri de precautie pentru posibilitatile de rambursare ale creditului. Cerintele impuse celui ce doreste un imprumut nebancar variaza de la o institutie financiara la alta, insa, in mare, cerintele sunt indreptate in acelasi sens - posibilitatea de rambursare a imprumutului.

Regulile noi impuse de BNR prevad ca imprumuturile de consum sa aiba o scadenta de cel mult cinci ani, iar clientii sa aduca garantii de 133% din valoarea imprumutata.

Exista totusi magazine online ce practica un fel de creditare, in asociere cu Institutii Financiare Nebancare, insa, anvergura creditelor cu "buletinul" a apus. Ca sa nu mai vorbim ca sunt multe guri rele care "imputa" creditelor cu buletinul mare parte din vina declansarii valului de criza, cel putin din Romania.

Cautare credite si imprumuturi