Imprumuturi urgente fara garantii

Imprumuturi rapide fara garantii

Care sunt conditiile acordarii de imprumuturi rapide fara garantii ?
Varsta solicitantului sa fie cuprinsa intre 21 si 69 de ani, sa ai un domiciliu stabil si un venit de minim 270 de lei sau 540 de lei venit pe intreaga familie. Poti obtine sume intre 500 si 3000 de Ron.

Imprumuturi fara garantii

Rate fixe, fara comisioane sau taxe ascunse.
Seriozitatea si rapiditatea sunt caracteristici importante ale acestor imprumuturi rapide fara garantii!
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci ?
Contacteaza un IFN cu datele tale personale trimite-l si in cel mai scurt timp un operator te va suna pentru a-ti face o oferta personalizata! Vei primi creditul in maxim 48 de ore de la solicitare.
In plus, ti se pot aduce banii chiar la tine acasa prin serviciul optional de gestionare la domiciliu.

Cat costa un imprumut nebancar?

Creditele rapide sunt imprumuturile acordate de institutiile financiar-nebancare (INF) intr-un termen foarte scurt, pe baza unor conditii de creditare usor relaxate, de cele mai multe ori in rate fixe, dar al caror cost este extrem de ridicat comparativ cu cel perceput de bancile comerciale la creditele de nevoi personale.

Procedurile pentru obtinerea unui asemenea imprumut sunt flexibile, ele putand fi comparate cu simple proceduri efectuate in cazul vanzarii unui produs, insa costurile sunt mult mai ridicate.

Citi Financial acorda imprumuturi rapide in lei pentru nevoi personale de pana la 65.000 lei, dar nivelul dobanzii anuale efective (DAE) platite de client este, spre exemplu, de 31,25% pentru un credit in valoare de 26.000 lei pe 5 ani la un venit de 2.000 lei.

Cautare credite si imprumuturi