Imprumuturile urgente - cu atentie in zona bancara

Imprumuri urgente - creditul instant 2013

Creditul instant are ca destinatie satisfacerea unor nevoi urgente, personale, de familie sau de grup. Nu trebuie justificata destinatia creditului solicitat.

15.000 lei pe o perioada de pana la 9 luni.

IMPRUMUTURI URGENTE

Imprumutul urgent (instant) este un produs destinat nevoilor personale curente. Un imprumut poate fi urgent daca este online, la domiciliu sau in magazin, la punctele de lucru ale institutiilor financiare. Acesta poate fi contractat in maxim 24 de ore, pentru sume mici, fara giranti sau garantii materiale.

Printr-un imprumut rapid se pot obtine pana la 5000 de euro:

Costurile totale ale imprumuturilor urgente sunt mai mari decat costurile aferente produselor de creditare oferite de institutiile bancare.

Documentele necesare pentru contractarea unui imprumut urgent sunt: copie dupa actul de identitate si adeverinta de venit. Suplimentar se poate solicita o factura de utilitati.

Veniturile acceptate pentru impumutul urgent includ salarii, pensii, venituri provenite din activitati independente, chirii, comisioane din vanzari, drepturi de autor, etc.

Suma maxima care poate fi imprumutata este determinata atat de venitul lunar net si perioada pe care doriti sa contractati imprumutul, precum si de gradul de indatorare admis de institutia financiara.

Bancile calculeaza bonitatea solicitantului astfel: din veniturile nete sunt scazute cheltuielile de subzistenta, dupa care se aplica gradul de indatorare maxim admis (intre 50% si 70%). Ulterior, din valoarea obtinuta sunt scazute celelalte obligatii lunare de plata. Suma rezultata reprezinta rata lunara pe care o puteti sustine.

Printre cele mai active institutii financiare in domeniul imprumuturilor urgente se numara:

- Viva Credit

- Raiffeisen

- UniCredit Tiriac

- BancPost

- Cetelem

- Verida

Cautare credite si imprumuturi