Credite rapide la ProCredite Broker

ProCredite ofera "Credit ultra-rapid! Obtineti pre-aprobarea in doar 15 minute.
Aplicati Acum"

Cum face asta? Simplu - este broker de credite, lucreaza cu zeci de institutii financiare, are la zi toate ofertele si conditiile de la banci si IFN-uri, si gaseste imediat cele mai potrivite solutii pentru cazul tau. Ai nevoie de un credit, urgent? Apeleaza cu incredere la brokerul de credite.

Cele mai mici dobanzi in conditiile crizei financiare! Dobanda fixa pe toata perioada creditului!

- Pre-aprobare urgenta a imprumutului, incepand de la 15 minute!
- Cele mai mici dobanzi la credit in conditiile crizei financiare!
- Dobanda fixa pe toata perioada creditului!
- Costurile rambursarii imprumutului sunt total transparente!
- Credite de nevoi personale fara garantie de pana la 30.000 EURO sau echivalent in RON!
- Credite fara carte de munca (doar cu adeverinta de venit)!
- Grad de indatorare de pana la 60% din venit!
- Credite ipotecare cu avans de doar 15%!
- Puteti obtine credite urgente de refinantare cu ipoteca sau fara ipoteca, pentru a va reduce ratele lunare!
- Venitul PFA luat in calcul poate fi cel din ultimele luni din Registrul de Incasari si Plati!
- Pentru veniturile din dividende nu se solicita dovada platii/retinerii impozitului!
- Consultanta gratuita! Serviciile ProCredite nu va costa nimic. Este exact acelasi lucru ca in cazul in care dumneavoastra ati solicita oferta a mai mult de 15 banci din Romania.
- Credite cu venituri realizate in afara Romaniei!

Tot ce aveti de facut este sa ii contactati, si, foarte important, sa le furnizati cat mai corect toate detaliile. Veti avea un raspuns urgent, si daca totul decurge bine, cat se poate de urgent veti avea banii.

Broker-ul de credite este un intermediar care NU actioneaza in calitate de creditor - nu acorda imprumuturi. Brokerul prezinta consumatorilor oferta de creditare de la mai multe institutii financiare si ofera asistenta consumatorilor prin organizarea de activitati pregatitoare privind contractele de credit si intocmirea dosarelor de credit. In schimbul acestei activitati, brokerul este remunerat de catre banca sau IFN, remuneratia fiind egala cu un procent din suma creditului aprobat si transferat in contul debitorului. Brokerii de credite au tot interesul sa aduca institutiei financiare clienti buni platnici fiindca in toate contractele de colaborare comisionul de intermediere are si o componenta de calitate a portofoliului.

Rolul brokerilor de credit este de a ajuta consumatorii sa se informeze si sa ia cea mai buna decizie rapid privind creditul potrivit, in mod responsabil, in functie de propriile nevoi si posibilitati. Ocupandu-se de toate detaliile si alergatura, va ajuta sa obtineti unul din mult comentatele credite rapide doar cu buletinul, fara a avea insa costurile imense cu dobanzile.

Cautare credite si imprumuturi