Cum se poate obtine un imprumut in 24 de ore

Poti obtine un imprumut ultra urgent in 24 sau maxim 48 de ore

Costurile unui asemenea imprumut urgent sunt mai mari decat cele ale unuia obisnuit, dar oriunde este la fel. Ai nevoie de o instalare, astepti 1 saptamana, vrei insa in 24 de ore? Se poate, dar platesti o taxa de urgenta. Ai nevoie de un act? Astepti cat este termenul legal, dar in multe situatii poti plati taxa de urgenta si primesti imediat. La fel este si cu banii, domeniul nebancar poate furniza imprumuturi foarte rapid, cu virarea urgenta a banilor

IFN-urile care acorda imprumut urgent in 24 de ore sau maxim 48 de ore

Sunt deja pe piata foarte multe institutii de creditare - atat banci cat si IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare), care promoveaza servicii urgente, insa, in cea mai mare parte a cazurilor, se vorbeste de fapt despre diversele faze ale procesului de acordare a imprumutului, nu de virarea efectiva a banilor. Fraze gen "preaprobare IMEDIATA", sau "raspuns URGENT" inseamna cel mult ca nu asteptati zile sau saptamani pentru a vi se spune ce acte trebuie sa aduceti, sau cand vi se face o programare [pentru analiza, sau pur si simplu, cand vi se da spre analiza finala dosarul. dar cand se termina toata procedura.. poate dura mult mai mult. Aproape orice banca si IFN ofera deja formulare online in care va inscrieti, prezentati situatia (ce suma aveti nevoie, ce venituri aveti, ce alte credite, perioada in care vreti sa rambursati).
Pe baza unui asemenea formular, vi se comunica destul de urgent care este suma maxima care vi se poate da imprumut, pe ce produs va puteti incadra si asa mai departe. dar totul depinde de dosarul in sine, care se completeaza ulterior, si trece apoi prin toate fazele de analiza, aprobare, programare pentru semnaturi si chiar alta programare pentru a primi banii creditului.

Deci intrebarea ramane: Cine ofera imprumut urgent in 24 de ore (sau cel mult 48 de ore, tot imprumut urgent inseamna) - prin aceasta intelegand ca aveti banii virati in cont, pe card sau chiar in mana in acest interval? Raspunsul nu este foarte complicat, insa depinde de cativa factori. In primul rand, nimeni nu garanteaza acordarea unui imprumut urgent intr-un termen fix si clar: pur si simplu, asa ceva nu se poate, pentru ca pot oricand aparea situatii neprevazute. In al doilea rand, conteaza enorm relatia dumneavoastra cu acea institutie financiara: sunteti la prima cerere de imprumut? Ati avut in trecut credite luate de la acea institutie? Daca da, v-atui respectat la linie toate obligatiile? daca da, atunci aveti foarte mari sanse ca la un o a doua cerere de asemenea imprumut, sa vi se aprobe si vireze banii cu adevarat urgent.

Daca sunteti insa la prima cerere de imprumut urgent catre respectiva institutie financiara, atunci va trebui facuta o verificare a situatiei dumneavoastra. IFN-urile, in cele mai multe cazuri, ofera imprumuturi urgent fara garantii, si de aceea trebuie sa analizeze foarte atent riscul de a va da bani. Conteaza foarte mult cum va prezentati, cat de deschis discutati, cum prezentati fara ascunzisuri toate detaliile legate de dumneavoastra, de veniturile avute (chiar si de cele "la negru"), de cheltuielile uzuale. Pentru a scurta mult perioada de analiza, foarte multe IFN-uri prefera sa trimita un consultant financiar la dumneavoastra acasa. Asta ii ajuta sa va cunoasca urgent situatia, dar va ajuta mult si pe dumneavoastra: va ajuta la comppletarea cererii de imprumut, la selectarea si pregatirea actelor si, mai ales, la cea mai potrivita alegere a creditului pe care sa il accesati.

Mai este ceva ce conteaza forte mult: de ce suma aveti nevoie. Cu cat suma este mai mare, cu atat mai lung poate fi procesul de analiza, aprobare si acordare a banilor imprumutului.

Cererile pentru imprumuturi urgente se pot face, de la caz la caz si de la IFN la IFN, atat prin metodele "clasice" (la telefon sau direct la sediu), cat si prin metodele moderne (online). Cel mai rapid se rezolva cererile care se trateaza exclusiv online (cazul Viva Credit - IFN-ul care acorda in mod foarte cunoscut imprumut urgent cu banii virati spre cont chiar si in 24 de ore de la primul formular completat), sau care primesc cererile online si trimit urgent un consultant financiar (iCredit, Provident). La provident, de exemplu, durata de acordare a unui credit prin metoda clasica ajunge la 2 saptamani, dar daca apelati, contra cost, la serviciul de gestionare a imprumutului la domiciliu, puteti avea banii in mana si in maxim 48 de ore.

repetam atentionarea de la inceputul acestei pagini: atentie, asemenea servicii costa, un imprumut urgent acordat in 24 sau 48 de ore costa mai mult decat unul pe care il asteptati 2 saptamani. Adaugam inca o recomandare: analizati cu atentie oferta de la mai multe IFN-uri, nu exitati sa ii contactati pentru o analiza si un sfat: le veti primi urgent, cu siguranta, si nu va costa nimic.

Cautare credite si imprumuturi