Inca un tip de credit urgent

Oferte speciale imprumut urgent

Imprumuturile urgente sunt solutia disperata pentru problemele disperate. Ai nevoie urgenta de bani pentru ca ai patit un necaz, sau poate doar pentru ca nu ti-ai facut bine socotelile si ai lasat pe ultima suta de metri rezolvarea unor probleme. Nu conteaza, clar e ca ai ajuns intr-un punct unde doar un imprumut urgent te mai poate scoate din galeata. Cine te ajuta?

Nu te duce la casele de amanet. Costa mult si din pacate, cei mai multi ori nu isi mai pot lua inapoi bunurile, ori platesc mult mai mult din cauza intarzierilor. Mergi la IFN - Institutii financiare nebancare. Si aici costa mult un imprumut urgent, dar nu se compara.

Exista si intitutii financiare nebancare (IFN) care nu acorda imprumut urgent, dar sunt putine. Cele mai multe sunt de fapt specializate chiar in asemenea forme de credite si imprumuturi, acordate rapid, fara multe acte, fara adeverinte de tot felul, in timp foarte scurt, nu pentru multi bani, si nici pe perioade lungi, dar de cele mai multe ori exact cat iti trebuie.

Un imprumut urgent inseamna sume de bani de cel mult 30 40 de milioane, uneori chiar si mai putin, date pe 1-2 luni, cu plata ratelor saptamanal. Dobanzile sunt maricele in comparatie cu cele de la banca, dar cand stii ca ai nevoie de bani in cel mult 2-3 zile, si nu ai salariu mare, poate ca esti si in biroul de credit, ce mai faci? Te gandesti de 2 ori, dar pana la urma tot la IFN ajungi. Sau uneori nici nu trebuie sa ajungi la ei, vin ei la tine (cazul Provident sau iCredit). Poti chiar sa iei banii imprumut urgent si fara sa mergi la ei sa sa vina ei la tine - Viva Credit de exemplu lucreaza 100% online.

Un imprumut urgent reprezinta o ultima solutie - daca poti rezolva altfel, mai ieftin adica, nu strica sa incerci. Un imprumut urgent te scapa de belea astazi, dar te baga in altele daca nu esti atent si foarte serios - trebuie sa platesti la zi toate ratele, fara nicio intarziere sau scapare. Daca ai avut probleme la banca, ai fost restantier si te-au bagat in biroul de credit, te poti descurca mergand la IFN. Dar daca ai restante si la IFN, nu mai ai unde te duce, niciodata. Si e pacat, in lumea asta cele mai bune investitii se fac pe credit. Asa ca ai grija sa nu iti bati joc de dosarul tau.

Nu lua decat atatia bani iti trebuie, evita sa ajungi la situatie de a te imprumuta urgent, iar daca, asa cum tot zic, ajungi la asa ceva, fii cu mare grija si bagare de seama, nu e de joaca.

Nu exista ca vrei un imprumut urgent. Asa ceva vrei pentru ca nu mai ai de ales. Vrei urgent un imprumut? Se poate sa vrei, dar mai bine ar fi sa vrei un imprumut avantajos, si asta nu inseamna doar sa il iei rapid, ci si sa te lase o perioada potrivita pentru rambursare, dobanzile sa fie cat mai reduse, sa nu se ceara garantii.

Ti se cere adeverinta de salariu? Daca poti sa aduci - adu-o. Daca vrei imprumuturi urgente fara adeverinta, gasesti, dar te costa in plus, asta e clar.

Ti se cer garantii? Daca poti, da garantii, asta te ajuta de fapt sa primesti mai repede banii - pentru ca riscul insitutiei este mult mai mic si nu mai analizeaza indelung, iar costul este mult mai mic la dobanzi - din acelasi motiv. Riscul costa.

Daca insa nu poti niciuna din acestea, si chiar nu mai ai nicio alta solutie decat un imprumut urgent nebancar (de la IFN), atunci asta este.. uita-te in paginile astea, vei vedea cateva zeci de oferte ale IFN-urilor. Uita-te, socoteste, si inscrie-te - DACA ESTI HOTARAT.

Cautare credite si imprumuturi