Imprumuturi urgente nebancare

Ai nevoie acum de bani si iti trebuie un imprumut urgent, cea mai buna oferta. Sunt multe oferte speciale de imprumut urgent, cum alegi cea mai potrivita solutie.

Multe intrebari, multe analize de facut, multe acte de adunat, si care nu sunt la fel la fiecare IFN, comparatii intre dobanda, comisioane, DAE si alti asemenea factori. Te simti prins ca intr-o plasa de paianjen, nu-i asa?

Imprumuturile urgente nebancare cele mai potrivite

Cand ai nevoie de un imprumut urgent, cel mai bine este sa nu te gandesti prea mult sa mergi la o banca. Desi bancile acorda imprumuturi avantajoase, pe periooade lungi si cu dobanzi relativ acceptabile, durata de acordare a creditului, numarul de acte solicitate si multele drumuri te omoara. Cand ai nevoie de bani urgent, asa ceva este de neacceptat, dar atentie: daca urgenta ta nu este chiar atat de grava, atunci gandeste-te mai mult la costuri: imprumutul bancar nu este urgent, dar nu este de lepadat daca ai un pic de timp si nu te omoara drumurile. Daca insa problema este mare si cere rezolvare rapida, inseamna ca ai o singura solutie: un imprumut urgent nebancar.

Si in lumea creditelor nebancare exista o oferta diversa si destul de complexa, cu numeroase variante, dar clar nu se compara cu ce ofera bancile. Spre exemplu, la Provident, ai de ales suma imprumutului, perioada pentru rambursare si, la alegere, daca apelezi la serviciul optional de administrare a creditului la domiciliu, sau nu. Asta este tot. Desigur, optiunea la domiciliu nu este gratis.

In general, majoritatea IFN-urilor au cam aceeasi structura a ofertelor pentru imprumuturi: se alege suma de bani, in functie de cat ai nevoie, si de ce venituri ai, atat timp cat se incadreaza in tipul produsului; se alege perioada de rambursare, in functie de suma imprumutata, de politica IFN-ului si, desigur, de dorinta ta; se aleg eventualele optiuni (ca acea administrare la domiciliu de mai sus). Banii se pot aduce de catre consilier, la domiciliu, se pot ridica de la sediu, se pot vira pe card sau in contul bancar. La fel si plata ratelor la imprumut.

Acum, intrebarea: unde si cum se ia un imprumut urgent nebancar? De aceea am scris randurile de mai sus: un imprumut este cu atat mai urgent acordat, cu cat combinatia de factori este mai potrivita. In general, cu cat suma imprumutata este mai mica, cu atat mai usor se acorda creditul, iar la IFN-urile care lucreaza mult online sau la domiciliu, la fel, totul merge foarte rapid.

Cele mai cunoscute IFN-uri pentru acordarea de imprumuturi urgente sunt Provident, iCredit (Easy Asset Management), Viva Credit, RoCredit, EasyCredit, Confident si Cetelem.

Cele mai bune din acest punct de vedere sunt serviciile de la Viva Credit, care opereaza exclusiv online, si un imprumut urgent se poate obtine chiar si in mai putin de 24 de ore, de la iCredit, care de asemenea, lucreaza mult online si deplaseaza urgent un consilier la domiciliu, care va poate aduce si banii, si Provident, care cu serviciul de gestionare la domiciliu va poate da banii chiar si in 48 de ore.

Cautare credite si imprumuturi