Credite CEC Bank

Suma maxima acordata: 2.800.000 lei, creditare de pana la 30 ani, perioada de gratie stabilita in functie de durata creditului

Creditul Prima noastra casa de la CEC Bank: Pozitia CEC BANK in Topul Cel mai bun credit Prima Casa: Locul 1 cu 9.7 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Prima Casa de la CEC BANK pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit Prima casa: DOBANDA: Robor 3 luni + 1,9 pp; RASPUNS: 15-30 de zile; DAE: 4,99%; RATA LUNARA (credit de 60.000 euro / 25 ani): 1.535 lei; COMISION CONT CURENT: 0 lei.

Prezentam in continuare cele mai atractive oferte ale CEC Bank impeuna cu concluziile celor mai importante topuri bancare ale anului trecut (cea mai buna banca, cele mai bune credite pentru nevoi personale cu garantii, cele mai bune credite imobiliare si cele mai generoase imprumuturi Prima Casa):

Credite ipotecare neimobiliare de la CEC BANK: Pozitia CEC BANK in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 1 cu 9.7 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Imobiliar de la CEC BANK pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit imobiliar: AVANS: 15%; ASIGURARI: pentru imobil, platita de client; RASPUNS: aprobare - 5-7 zile lucratoare de la inregistrarea cererii in registrul general, preaprobare financiara - 1-2 zile; DOBANDA: Robor 6 luni +1,9 pp; DAE: 5,45% (calculata pentru un credit de 265.800 lei); COMISIOANE: analiza dosar 500 lei, administrare - 0,04% lunar la soldul creditului, comision unic servicii prestate la cererea clientilor - 400 lei.

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 392.115 lei, in functie de veniturile familiei. Asigurare imobil, platita de client. DOBANDA: Robor 6 luni +1,9 pp, DAE: 5,45% (calculata pentru un credit de 265.800 lei). Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in 5-7 zile lucratoare de la inregistrarea cererii in registrul general (preaprobare financiara maxim 1-2 zile). CEC Bank >> Persoane fizice >> Credite in lei 2015 >> Credite pentru nevoi personale garantate cu ipoteca imobiliara >> Credite de nevoi personale extra.

Fara comisioane din partea bancii. Perioada de gratie stabilita in functie de perioada de creditare. Durata maxima de finantare de 30 de ani. Pot beneficia de finantare si persoanele fizice cu cetatenie romana care locuiesc in strainatate si care au permis de munca si de sedere eliberate de autoritatile competente ale statului respectiv. Posibilitatea obtinerii unui card de credit in baza analizei aceleiasi documentatii. Posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking gratuit pentru primele 3 luni, pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite). Acceptarea de codebitori de catre Banca in vederea completarii veniturilor solicitantului. Pozitia CEC BANK in Topul Cel mai bun credit Prima Casa: Locul 1 cu 9.7 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Prima Casa de la CEC BANK pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit Prima casa: DOBANDA: Robor 3 luni + 1,9 pp RASPUNS: 15-30 de zile DAE: 4,99% RATA LUNARA (credit de 60.000 euro / 25 ani): 1.535 lei COMISION CONT CURENT: 0 lei.

Doresti sa-ti cumperi o locuinta? Alege creditul imobiliar Casa Ta in Lei si beneficiezi de dobanda avantajoasa de 4,69% la incasarea salariului/pensiei pe card Raiffeisen Bank! Doresti detalii suplimentare? Completeaza online datele de contact si te vom apela pentru oferirea tuturor informatiilor de care ai nevoie! Tip imobil: apartament (bloc, vila), casa si terenul aferent; Destinatie imobil: rezidential; Localizare imobil/grad confort: urban/I, II; Imobil adus in garantie: cel achizitionat prin credit/al unor terte persoane. Raiffaisen Bank nu a fost analizata in vederea clasarii in topul celor mai bune credite imobiliare si ipotecare.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi