Credite ING Bank

Dupa 5 ani, ING Bank a revenit in randul bancilor care ofera credite prin Prima casa

Creditul Prima Casa de la ING Bank: Pozitia ING BANK in Topul Cel mai bun credit Prima Casa: Locul 5 cu 9.1 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Prima Casa de la ING BANK pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit Prima casa: DOBANDA: 4,98% (Robor 3 luni + marja 2%) cu asigurare de viata de grup; RASPUNS: 48 de ore; DAE: 5,72% (include asigurare viata); RATA LUNARA (credit de 60.000 euro / 25 ani): 1.480,15 lei; COMISION CONT CURENT: 0 lei.

Prezentam in continuare cele mai atractive oferte ale ING Bank impeuna cu concluziile celor mai importante topuri bancare ale anului trecut (cea mai buna banca, cele mai bune credite pentru nevoi personale cu garantii, cele mai bune credite imobiliare si cele mai generoase imprumuturi Prima Casa):

Creditul ING Ipotecar de la ING Bank: Pozitia ING BANK in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 3 cu 9.1 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Imobiliar de la ING BANK pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit imobiliar: AVANS: 15%; ASIGURARI: pentru imobil platita de client, de viata optionala (luata in calcul aici, la nivelul de dobanda prezentat); RASPUNS: 48 de ore de la primirea documentelor de catre Dep. Analiza credite, preaprobare financiara pe loc; DOBANDA: 5,23% la 20 mai (Robor 3 luni pe ultima luna calendaristica + 2,25%) cu asigurare viata de grup; DAE: 5,84% (include costul total al asigurarii pe toata durata creditului, de 12.185,68 lei); COMISIOANE: analiza dosar - 215 lei, administrare - 1% din credit, doar la acordare, 0 lei administrare cont curent cu card atasat, taxa evaluare imobil (perceputa de evaluator) - 350-470 lei, taxa opinie notariala pentru evaluarea documentelor de proprietate a imobilului.

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 227.000 daca si imobilul este evaluat la o valoare corespunzatoare. Asigurarea pentru imobil platita de client, de viata optionala (luata in calcul aici, la nivelul de dobanda prezentat). DOBANDA: 5,23% la 20 mai (Robor 3 luni pe ultima luna calendaristica + 2,25%) cu asigurare viata de grup, DAE: 5,84% (include costul total al asigurarii pe toata durata creditului, de 12.185,68 lei). Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in 48 de ore de la primirea documentelor de catre Dep. Analiza credite, preaprobare financiara pe loc. ING Bank >> Credite >> Credite pentru nevoi personale 2015 >> ING Credit de consum cu garantie ipotecara.

Fie ca ti-ai propus sa-ti intemeiezi o familie, sa nu mai platesti chirie sau pur si simplu vrei sa te muti intr-o casa mai mare, creditul pentru prima casa de la ING te ajuta sa-ti indeplinesti planurile. Intr-un top realizat de Capital al celor mai bune credite ipotecare Prima Casa din Romania, acest produs de la ING se regaseste pe un excelent loc 5, depasit doar de banci mult sub renumele de seriozitate al ING Bank (CEC, Alpha, Banca Romaneasca si Piraeus). Pozitia ING BANK in Topul Cel mai bun credit Prima Casa: Locul 5 cu 9.1 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Prima Casa de la ING BANK pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit Prima casa: DOBANDA: 4,98% (Robor 3 luni + marja 2%) cu asigurare de viata de grup RASPUNS: 48 de ore DAE: 5,72% (include asigurare viata) RATA LUNARA (credit de 60.000 euro / 25 ani): 1.480,15 lei COMISION CONT CURENT: 0 lei.

Casa e, probabil, cea mai scumpa achizitie pe care o facem vreodata. Chiar daca investim in primul rand in confortul si in siguranta pe care ni le ofera o locuinta, nu trebuie sa pierdem din vedere ca aceasta investitie poate fi si cea mai profitabila. Pune-ti in aplicare cele mai inspirate planuri cu un credit ipotecar de la ING apoi bucura-te de cea mai puternica moneda de schimb din lume. Daca trebuie sa platesti in euro imobilul achizitionat, noi iti facem schimbul valutar al banilor la un curs preferential. Pozitia ING BANK in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 3 cu 9.1 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Imobiliar de la ING BANK pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit imobiliar: AVANS: 15%; ASIGURARI: pentru imobil platita de client, de viata optionala (luata in calcul aici, la nivelul de dobanda prezentat); RASPUNS: 48 de ore de la primirea documentelor de catre Dep. Analiza credite, preaprobare financiara pe loc; DOBANDA: 5,23% la 20 mai (Robor 3 luni pe ultima luna calendaristica + 2,25%) cu asigurare viata de grup; DAE: 5,84% (include costul total al asigurarii pe toata durata creditului, de 12.185,68 lei); COMISIOANE: analiza dosar - 215 lei, administrare - 1% din credit, doar la acordare, 0 lei administrare cont curent cu card atasat, taxa evaluare imobil (perceputa de evaluator) - 350-470 lei, taxa opinie notariala pentru evaluarea documentelor de proprietate a imobilului.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi