Credite Raiffeisen Bank

Gama completa de credite adresata persoanelor fizice consta in: Flexicredit, creditul de nevoi personale, refinantare, creditul de refinantare fara garantii

Credite imobiliare acordate in cadrul programului guvernamental Prima Casa. Te gandesti sa te asezi la casa ta? Raiffeisen Bank te sustine! Daca nu ai in proprietate o locuinta, sau detii un imobil in suprafata maxima de 50 mp, te ajutam sa faci pasul catre casa ta, printr-un credit imobiliar garantat de stat si cu costuri reduse: 0% comisioane bancare, avans minim si dobanzi avantajoase. Perioada de creditare: intre 3 si 30 de ani. Varsta solicitantului: intre 21 si 70 ani (la terminarea creditului). Raiffeisen nu are clasare in Topul Cel mai bun credit Prima casa aferent anului trecut. Speram ca in 2015 situatia se va schimba in bine.

Prezentam in continuare cele mai atractive oferte ale Raiffeisen Bank impeuna cu concluziile celor mai importante topuri bancare ale anului trecut (cea mai buna banca, cele mai bune credite pentru nevoi personale cu garantii, cele mai bune credite imobiliare si cele mai generoase imprumuturi Prima Casa):

Visele nu raman doar vise cu oferta speciala de la Raiffeisen Bank. Casa luxoasa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta datorita finantarii cu dobanda extrem de avantajoasa de la Raiffeisen Bank. Descopera beneficiile creditului pentru apartamentele Ibiza Sol si fa primii pasi spre casa visata. Un apartament in complex rezidential IBIZA SOL, Bucuresti, este o investitie sigura in viitorul tau si al familiei tale. Daca ai nevoie de finantare pentru a-ti transforma visul in realitate, iti recomandam solutiile Raiffeisen Bank, parteneri ai IBIZA SOL. Raiffaisen Bank nu a fost analizata in vederea clasarii in topul celor mai bune credite imobiliare si ipotecare.

Cand ai in vedere un proiect, e important sa ai un expert langa tine. Recomandarile sale te vor ghida in alegerea solutiei optime de creditare fara sa fii nevoit sa faci compromisuri. La Raiffeisen Bank tu trebuie doar sa stii ce iti doresti. Expertii Raiffeisen iti ofera consultanta de specialitate, fie ca e vorba de o casa noua, reamenajarea celei existente, achizitionarea unui teren sau obtinerea unui credit de nevoi personale.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL), prima banca de economisire-creditare din sistemul bancar romanesc, a fost infiintata in iunie 2004 si functioneaza potrivit O.U.G. 99/2006 - Banci de economisire si creditare in domeniul Locativ (Titlul II). Potrivit actului constitutiv, actionarii RBL sunt Raiffeisen Bank Romania, Bausparkasse Schwäbisch Hall Germania, care detin fiecare cate 33,325% din actiuni, si Raiffeisen Bausparkasse Austria care detine 33,35% din participatii. Capitalul social initial a fost de 15 milioane Euro, ajungand in prezent la valoarea de 131.074.560 Lei.Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera produse destinate imbunatatirii sistemului locativ. Filozofia produsului este bazata pe combinarea etapei de economisire cu cea de creditare. Clientii pot beneficia de credite cu dobanzi fixe, foarte avantajoase. In plus, in perioada de economisire, pe langa dobanda fixa oferita de RBL, clientii beneficiaza si de o prima de stat de 25% pe an, in limita a 250 euro pe an. Produsele oferite de RBL sunt vandute in prezent prin agentiile Raiffeisen Bank si la parteneri de afaceri.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi