Imprumuturi BCR

BCR ofera persoanelor fizice si juridice produse si servicii bancare diverse: credite, carduri de debit si de credit, produse de economisire

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 225.930 lei daca si imobilul este evaluat la o valoare corespunzatoare. Asigurare imobil, platita de client. DOBANDA: 5,75% in primii 5 ani, apoi Robor 6 luni + 2,6%, DAE: 6,08%. Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in aprobare finala in 8 zile de la depunerea dosarului complet. BCR >> Persoane fizice >> Credite 2015 >> Credite Nevoi Personale >> Creditul de nevoi personale cu ipoteca MAXICREDIT BCR

Prezentam in continuare cele mai atractive oferte ale BCR impeuna cu concluziile celor mai importante topuri bancare ale anului trecut (cea mai buna banca, cele mai bune credite pentru nevoi personale cu garantii, cele mai bune credite imobiliare si cele mai generoase imprumuturi Prima Casa):

Creditul PRIMA CASA de la BCR: Pozitia BCR in Topul Cel mai bun credit Prima Casa: Locul 11 cu 8.2 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Prima Casa de la BCR pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit Prima casa: DOBANDA: 5,64%; RASPUNS: 8 zile lucratoare; DAE: 5,8%; RATA LUNARA (credit de 60.000 euro / 25 ani): 1.596 lei; COMISION CONT CURENT: 0 lei.

Creditul ipotecar-imobiliar CASA MEA de la BCR: Pozitia BCR in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 4 cu 8.925 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Imobiliar de la BCR pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit imobiliar: AVANS: 15%; ASIGURARI: pentru imobil, platita de client; RASPUNS: aprobare finala in 8 zile de la depunerea dosarului complet; DOBANDA: 5,75% in primii 5 ani, apoi Robor 6 luni + 2,6%; DAE: 6,08%; COMISIOANE: 300 lei evaluare imobil, 0 lei comision up front de analiza, fara comisioane la contul curent atasat creditului.

Alege creditul PRIMA CASA de la BCR si: ai rata lunara mica -> efort financiar redus prin costurile reduse si perioada mare de creditare; in plus, beneficiezi de o reducere de dobanda de 0,2 p.p. daca vii cu salariul la BCR, avansul minim este 5%, 0 comision de analiza dosar, 120 de zile la dispozitie, dupa aprobarea creditului, sa-ti gasesti locuinta dorita. Conform unei analize realizate de Business24, cele mai bune oferte pentru creditele Prima Casa in lei sunt cele acordate de CEC Bank, BCR si Banca Romaneasca. Pozitia BCR in Topul Cel mai bun credit Prima Casa: Locul 11 cu 8.2 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Prima Casa de la BCR pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit Prima casa: DOBANDA: 5,64% RASPUNS: 8 zile lucratoare DAE: 5,8% RATA LUNARA (credit de 60.000 euro / 25 ani): 1.596 lei COMISION CONT CURENT: 0 lei.

Ai siguranta unei rate fixe in lei, pana la 10 ani, costuri mici si transparente, zero comision de analiza, zero comision de administrare credit, reducere de dobanda de 0,2 p.p. daca ai deja salariul la BCR sau alegi sa vii cu salariul la BCR, riscul valutar este zero. Ai 120 de zile la dispozitie, dupa aprobarea creditului, sa-ti gasesti locuinta dorita. De asemenea, iti poti refinanta creditul pentru casa detinut la alte banci. Termen maxim: 30 ani. Avans minim: 15%. Suma minima creditului ipotecar: 22.000 RON Creditul ipotecar-imobiliar CASA MEA de la BCR: Pozitia BCR in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 4 cu 8.925 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Imobiliar de la BCR pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit imobiliar: AVANS: 15%; ASIGURARI: pentru imobil, platita de client; RASPUNS: aprobare finala in 8 zile de la depunerea dosarului complet; DOBANDA: 5,75% in primii 5 ani, apoi Robor 6 luni + 2,6%; DAE: 6,08%; COMISIOANE: 300 lei evaluare imobil, 0 lei comision up front de analiza, fara comisioane la contul curent atasat creditului.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi