Imprumuturi Unicredit Tiriac

Credite nevoi personale, imobiloare si ipotecare oferite de UniCredit Tiriac Bank

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 212.640 lei. Asigurarea platite de client, pentru imobil si viata. DOBANDA: 5,47%, DAE: 6,3%. Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in max. 60 de zile. Unicredit Tiriac >> Persoane fizice >> Credite 2015 >> Creditul de realizari personale >> Creditul pentru aranjamente - modernizari - dezvoltari cu ipoteca

Prezentam in continuare cele mai atractive oferte ale Unicredit Tiriac impeuna cu concluziile celor mai importante topuri bancare ale anului trecut (cea mai buna banca, cele mai bune credite pentru nevoi personale cu garantii, cele mai bune credite imobiliare si cele mai generoase imprumuturi Prima Casa):

Creditul Prima ta casa de la Unicredit Tiriac: Pozitia UNICREDIT TIRIAC in Topul Cel mai bun credit Prima Casa: Locul 7 cu 8.7 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Prima Casa de la UNICREDIT TIRIAC pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit Prima casa: DOBANDA: 5,48%; RASPUNS: maximum 60 zile; DAE: 5,87%; RATA LUNARA (credit de 60.000 euro / 25 ani): 1.337 lei (cu avans de 15% pentru clientul in speta); COMISION CONT CURENT: 4,9 lei/luna.

Credite ipotecare neimobiliare de la UNICREDIT TIRIAC: Pozitia UNICREDIT TIRIAC in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 9 cu 7.525 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Imobiliar de la UNICREDIT TIRIAC pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit imobiliar: AVANS: 20%; ASIGURARI: platite de client, pentru imobil şi viaţa; RASPUNS: max. 60 de zile; DOBANDA: 5,47%; DAE: 6,3%; COMISIOANE: analiza dosar - 1.290 lei, administrare - 0,05% lunar la soldul creditului, taxa pachet standard cont curent - 4,9 lei/luna.

Obiectivul UniCredit Tiriac Bank in activitatea cu clientii persoane fizice este acela de a atinge cel mai inalt nivel de calitate al produselor si serviciilor din sistemul bancar romanesc. Aceasta inseamna consolidarea unei relatii durabile cu fiecare client caruia ii suntem partener financiar. UniCredit Tiriac doreste sa va simplifice viata, ajutandu-va sa va administrati banii cat mai eficient. Banca este dealtfel recunoscuta atat pentru siguranta si flexibilitatea produselor si serviciilor, cat si pentru faptul ca asigura confidentialitatea tranzactiilor dumneavoastra, stiind ca banii dumneavoastra sunt bani munciti si intelegand ca meritati din plin profesionalismul si cunostintele pe care expertii bancii vi le pun la dispozitie in fiecare zi.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi