Oferte credit Ferratum

Obtine un imprumut rapid online, doar cu datele de pe buletin. Completeaza aplicatia si in cateva minute afli daca poti primi banii in maxim 24 de ore

Ferratum este o institutie nebancara ce-ti ofera imprumuturi mici in orice moment. Pentru a obtine aprobarea unui imprumut rapid nu trebuie nici macar sa iesi din casa. Ferratum vine in intampinarea ta cu o inovatie pe piata din Romania: creditul rapid online doar cu buletinul. Imprumutul se obtine imediat fara niciun act din partea ta. Vezi oferta


Imprumuturi nebancare cu destinatie speciala: pentru studii, pentru interventii medicale si tratament, pentru vacante, pentru plata in rate a bunurilor de folosinta indelungata etc. IFN-urile in 2015 continua procesul de specializare inceput anii trecuti. Daca la inceput toate IFN-urile mai cunoscute se ocupau doar de credite doar cu buletinul in magazine, imprumuturi pana la salariu sau credite la domiciliu, in utima vreme, poate si datorita concurentei din ce in ce mai serioase (inclusiv cu bancile), serviciile de creditare au inceput sa devina din ce in ce mai specializate. Prezentam o foarte larga paleta de oferte 2015 in domenii ca: imprumuturi rapide medicale, credite pentru studenti sau pentru pensionari, imprumuturi de vacanta, cumparare in rate din magazine online, credite direct in magazine pentru bunuri de folosinta indelungata. Toate aceste tipuri de imprumuturi nebancare au ceva in comun: se acorda usor, banii se primesc rapid, iar dobanzile sunt mai mari decat la banca.
Conditii de acordare imprumuturi fulger fara acte de la Ferratum. Caracteristici credit, dobanda si calcul rata

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 24 ani; Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani; Adeverinta de salariu / venit: Nu, este de ajuns buletinul; Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp; Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant.

Creditul minim: 250 lei; Suma maxima ce poate fi imprumutata: 1290 lei; Perioada minima: 15 zile; Perioada maxima pentru rambursare: 45 zile.


Ferratum este o institutie nebancara ce-ti ofera imprumuturi mici in orice moment. Pentru a obtine aprobarea unui imprumut rapid nu trebuie nici macar sa iesi din casa Daca iti doresti ceva foarte mult si nu ai bani poti apela la un imprumut rapid. Daca ai avut deja un credit de la Ferratum obtinerea celui de-al 2-lea se face cu un SMS Ca institutie financiara nebancara specializata in credite pana la salariu si imprumuturi doar cu buletinul, Ferratum nu a initiat colaborari cu marile magazine online

Imprumutul nebancar este un tip de credit (imprumut) pe care oricine il poate obtine fara sa faca un contract cu o institutie bancara. Ferratum este o institutie nebancara si-ti ofera imprumuturi mici in orice moment. Pentru a obtine aprobarea unui imprumut nu trebuie nici macar sa iesi din casa: mergi pe link-ul de mai jos (atentie: varsta minima 24 ani, si o forma de venit), completezi cu datele din buletin campurile libere si primesti aprobarea imediat. Daca ai avut deja un credit la Ferratum, poti solicita credit printr-un simplu SMS.

 Conceptul de credit cu buletinul nu este nou in Romania, el functionand cu succes in urma cu cativa ani in cadrul ofertelor bancare. Acest mod de a obtine un credit presupune faptul ca nu ai nevoie de niciun alt document pentru a solicita un credit, in afara de buletin. In conceptul grupului Ferratum, creditul cu buletinul inseamna rapiditate, eficienta, comoditate. Pentru a obtine un imprumut rapid de la Ferratum nu trebuie decat sa intri link-ul de mai jos (atentie: varsta minima 24 ani, si o forma de venit), sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat. Dupa ce completezi formularul si obtii aprobarea pentru imprumut, banii vor fi disponibili pentru tine in doar cateva ore lucratoare la orice sucursala CEC Bank din Romania.

 Ferratum nu a intrat in sistemul birourilor deschise in magazine, astfel ca daca iti doresti ceva foarte mult, si nu ai banii, poti apela doar la un imprumut rapid. Daca ai avut deja un credit de la Ferratum, pe care l-ai achitat corect complet si la timp, obtinerea celui de-al doilea se poate face cu un simplu SMS. Asa ca daca esti in magazin, rogi vanzatorul sa iti opreasca cateva minute bunul, scrii SMS-ul, mergi la cel mai apropiat CEC Bank si ridici banii. Cumperi si gata

 Ca institutie financiara nebancara specializata in microcredite (credite pana la salariu, imprumuturi doar cu buletinul - perioade scurte si sume mici), Ferratum nu a initiat colaborari cu magazinele specializate in vanzari online, deci nu se poate utiliza acest serviciu pentru cumparaturi in rate. Dar puteti oricand sa intrati in sistemul clasic de imprumuturi Ferratum, si sa achizitionati ce aveti nevoie: la Ferratum puteti primi banii in cel mai scurt timp - chiar mai putin decat va ia sa ajungeti la magazin.

 Atunci cand ai nevoie de un imprumut rapid, timpul este elementul cel mai important. In aceasta situatie, Ferratum vine in intampinarea ta cu o inovatie pe piata din Romania: creditul rapid 100% online doar cu buletinul. Un asemenea credit se poate obtine imediat iar cel mai important aspect este acela ca nu ai nevoie decat de acces la internet; nu este nevoie de niciun act din partea ta, ci doar de completarea formularului Ferratum. In functie de momentul zilei in care apelezi, maxim doua ore sunt suficiente pentru aprobarea solicitarii si intrarea banilor la casierie la CEC Bank. Creditul Ferratum se poate obtine exclusiv online in momentul in care apelezi pentru prima oara la aceste servicii, urmand ca apoi sa ai acces si la solicitari prin sms, acest lucru simplificand foarte mult obtinerea unui microcredit.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi