Oferte credit Provident

Sume cuprinse intre 500 si 5.000 de lei. Primesti banii in 48 de ore cu serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului

Provident iti poate aduce, prin tragere la sorti, unul dintre cele 10 premii saptamanale a cate 1.500 de lei - tot ce ai de facut este sa obtii un imprumut nebancar IFN. Provident vine in intampinarea ta si te ajuta sa faci tot ce ti-ai propus, cu un credit rapid online. Ai nevoie de doar doua acte: act de identitate si dovada venitului.


Cele mai avantajoase imprumuturi IFN (nebancare) oferite in anul 2015: credite rapide, doar cu buletinul sau cu minim de acte, fara drumuri multe ca la banca. In general este suficient sa completezi un formular online, si de acolo totul merge de la sine. Fie un reprezentant al IFN-ului vine la tine, fie actele se depun tot online. Anumite IFN-uri te invita doar o data la sediu, sa ridici suma imprumutata. Altele, nici atat, suma din credit ti se vireaza direct pe card, sau la orice ghiseu CEC. Ce aduce nou anul 2015? Cateva IFN-uri recent intrate pe piata aduc oferte foarte interesante, imprumuturile nebancare in promotie sunt din ce in ce mai dese, iar institutiile vechi, bine cunoscute, se intaresc la randul lor. In deja clasica infruntare intre banci si IFN, zona nebancara castiga din ce in ce mai mult teren. Principalele oferte de imprumuturi nebancare vin in 2015 de la cateva IFN-uri foarte puternice: iCredit, Ferratum, Credius, Provident, Cetelem, TBI Credit sau IFN Extra Finance.
Conditii de acordare imprumuturi nebancare de la Provident. Caracteristici credit, dobanda si calcul rata

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani; Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani; Adeverinta de salariu / venit: Nu (este de ajuns un fluturas de salariu sau cupon de pensie); Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp; Venit minim acceptat: 270 de lei (sau de 540 de lei pe familie).

Creditul minim: 500 lei; Suma maxima ce poate fi imprumutata: 5000 lei; Perioada minima: 40 saptamani; Perioada maxima pentru rambursare: 68 saptamani.


Daca apelezi la serviciul nebancar imprumut la domiciliu in 48 de ore , consultantul Provident va adune toate actele. Nu este obligatoriu sa aduci adeverinta de salariu Dar daca ai gasit in magazin ceea ce te intereseaza si nu ai sumele necesare, poti apela la Provident ca la orice fel de institutie nebancara sa imprumuti banii necesari Daca apelati la serviciul de imprumut la domiciliu ca sa obtineti suma necesara in maxim 48 de ore, este simplu: orice comanda online are o valabilitate de minim 3 zile

Si tu poti face dintr-o poveste frumoasa, cu un imprumut simplu la momentul potrivit. In plus, in perioada 20 octombrie - 7 decembrie imprumutul Provident iti poate aduce, prin tragere la sorti, unul dintre cele 10 premii saptamanale a cate 1.500 de lei. Iata avantajele unui credit Provident: bani in 48 de ore, doar doua acte, rate fixe si fara garanti si garantii. Este de ajuns sa completezi formularul si vei fi sunat de catre Provident in cel mai scurt timp posibil. Cele mai importante conditii: sa ai peste 18 ani si un venit stabil.

 Provident nu face parte din grupul (la fel de serios) al IFN-urilor care ofera credite doar cu buletinul, dar daca apelezi la serviciul imprumut la domiciliu in 48 de ore , se va ocupa consultantul Provident de adunat toate actele necesare. Si cum la Provident nu este obligatoriu sa aduci adeverinta de salariu / venit, tot ce iti trebuie este cel mai recent fluturas de salariu (sau cupon de pensie).

 Pentru moment, Provident nu este angajat in relatii de colaborare cu magazinele (clasice sau online) pentru a furniza imprumuturi direct in magazin. Dar daca ai gasit ceea ce te intereseaza, si nu ai sumele necesare, poti apela la Provident ca la orice fel de institutie de credit (bancara sau nebancara), sa imprumuti banii necesari si sa mergi sa cumperi ce iti trebuie cu banii jos , fara sa te mai intereseze sistemele de finantare / credit / plata in rate de la respectivul magazin.

 La fel ca in situatia creditelor in magazin, Provident nu este activ nici pe sistemul clasic de cumparari in rate (gen Emag, Altex, Domo). Dar, mai ales daca apelati la serviciul de imprumut la domiciliu, care va permite sa obtineti suma necesara in maxim 48 de ore, este foarte simplu: orice comanda in magazinele online are o valabilitate de minim 3 zile. Deci comandati, apoi completati cererea online la Provident. In 2 zile aveti banii, deci timp suficient sa mergeti sa va ridicati comanda din magazin sau showroom.

 Provident vine in intampinarea ta si te ajuta sa faci tot ce ti-ai propus, cu un credit online. Costul creditului online este stabilit printr-un contract transparent. Astfel, stii de la bun inceput care este costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Nu exista comisioane ascunse, iar suma datorata nu creste. Ai nevoie de doar doua acte: act de identitate si dovada venitului (fluturas de salariu, cupon de pensie etc). Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi