Oferte credit TBI Credit

Ai nevoie de un produs de creditare care sa iasa din tipare si prin care sa finantezi rapid lucrurile care-ti sunt dragi

Caracteristicile imprumutrilor nebancare TBI Credit: viteza - aprobare ultra-rapida, lejeritate - minim de documente, usurinta - nu este necesara justificarea finantarii. Aplica acum online la orice tip de imprumut nebancar rapid si vei obtine in cel mai scurt timp un raspuns. Completezi toate datele solicitate si vei fi contactat imediat. Vezi detalii oferta TBI Credit


Cumparaturile in rate prin intermediul IFN-urilor asociate marilor magazine de vanzari online reprezinta in 2015 o varietate de oferte ce vin in sprijinul dumneavoastra. Pe langa sistemul clasic, bancar sau nebancar, al cumparaturilor prin intermediul cardurilor de credit (Card Avantaj, Euroline Credit Card, card de credit Cetelem), marile magazine au pus la punct sisteme integrate de acordare a imprumuturilor nebancare rapide special pentru achitarea bunurilor cumparate. Avantajul este ca nu trebuie sa faceti cateva drumuri pentru cumparaturi si alte cateva pentru a face rost de bani rapid. In plus, pentru a-si mari vanzarile, marile magazine va asigura dobanzi mai ici decat cele uzuale de la IFN pentru asemenea credite. Magazinele serioase au asemenea planuri de creditare in rate cu mai multe IFN-uri simultan, astfel incat, aproape indiferent de istoricul dumneavaoastra de credit, de venituri si de suma solicitata, tot veti avea sanse sa primiti aprobarea de la unul dintre IFN-uri.
Conditii de acordare imprumuturi nebancare speciale de la TBI Credit. Caracteristici credit, dobanda si calcul rata

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 24 ani; Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 75 ani; Adeverinta de salariu / venit: Da, se cere; Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp; Venit minim acceptat: 500 lei.

Creditul minim: 100 lei; Suma maxima ce poate fi imprumutata: 5000 euro (echivalent in lei); Perioada minima: 6 luni; Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni.


TBI Credit nu acorda credite rapide doar cu buletinul, insa obtinerea unui imprumut este simpla: vechime 12 luni neintrerupte, varsta 24 - 75 ani si venit minim 500 lei Pentru a obtine creditul de bunuri de la TBI conditiile sunt mult mai lejere decat pentru cel de nevoi personale: vechime 3 luni, varsta 18-75 ani, venit minim 350 lei Aplica acum online la orice tip de imprumut nebancar rapid si vei obtine in cel mai scurt timp un raspuns. Completezi toate datele solicitate si vei fi contactat imediat

Caracteristicile imprumutrilor nebancare TBI Credit: viteza - aprobare ultra-rapida, lejeritate - minim de documente, usurinta - nu este necesara justificarea finantarii, flexibilitate - banii pot fi primiti de catre client intr-un cont personal deschis la orice banca din Romania, intelegere - pot beneficia de finantare si pensionarii pe caz de boala, acceptabilitate - varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit - 75 ani, promisiune - comisionul de analiza nu se percepe in avans si nici nu afecteaza suma primita de catre client (este inclus in rate).

 TBI Credit nu acorda credite rapide doar cu buletinul, insa obtinerea unui imprumut este deosebit de usoara: vechime la actualul loc de munca: 12 luni neintrerupte (in functie de bonitatea clientului); varsta aplicantilor - de la 24 ani (in functie de bonitatea clientului) pana la 75 ani (varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit), iar venitul minim lunar acceptat: salariul minim pe economie / pensia minima acceptata: 500 lei.

 Creditele in magazin nu fac parte din portofoliul de produse ale TBI Credit, insa obtinerea unui imprumut pentru achizitia de bunuri este foarte usoara si rapida, in conditii mult mai lejere decat la celelalte tipuri de imprumutri nebancare ale acestui IFN. Reteaua de sucursale si agentii TBI credit este aproape complet raspandita in Romania - doar doua judete nefiind acoperite, incat este cu adevarat foarte greu sa nu gasesti aproape de tine posibilitatea obtinerii unui credit pentru bunuri - si asa iei ce doresti, platind in rate.

 Pentru a obtine creditul de bunuri de la TBI conditiile sunt mult mai lejere decat cele pentru un imprumut de nevoi personale: vechime la actualul loc de munca: doar 3 luni neintrerupte (fata de 12 la creditele fara justificare); varsta aplicantilor - de la 18 ani (fata de 24 la imprumutul de nevoi personale) la 75 ani (varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit), si venitul minim lunar acceptat: salariul minim pe economie / pensia minima acceptata: 350 Lei (fata de 500 lei).

 Aplica acum online la orice tip de imprumut nebancar rapid, si vei obtine in cel mai scurt timp un raspuns. Ce date se solicita in formularuld e credit online? Suma dorita, date de identificare, nume, prenume, CNP, domiciliu, judet, oras, date de contact, telefon fix, telefon mobil, adresa e-mail, date profesionale, data angajare, vechime totala in munca, info buget, venitul net cel mai mic din ultimele 3 luni si obligatii financiare Rate la credite, leasing, alte obligatii de plata.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi