Oferte credit Viva Credit

VIVA Credit IFN SA este prima companie din Romania specializata in Credite pana la salariu

VIVA Credit IFN SA este prima companie din Romania specializata in Credite Pana la Salariu - imprumuturi rapide nebancare oferite online, cu rambursare in max 35 de zile. Viva Credit este un sistem de imprumuturi nebancare rapide acordate 100% online. Aplici online acum si poti avea banii in cont maine (valabil doar in zilele lucratoare). Promotie - vezi detaliile


Credit rapid doar cu buletinul 2015: oferta completa, sistem lejer de acordare, rate egale cu dobanda fixa. Nu va vine sa credeti, nu-i asa? Si totusi exista, din ce in ce mai prezent in oferta IFN-urilor. Deja de anul trecut au intrat pe piata cateva grupuri financiare internationale puternice, care si-au deschis IFN-uri in Romania pentru a acorda credite urgente sau rapide doar cu buletinul (numite uneori si microcredite). Pe langa mai vechile specialiste in domeniu (iCredit, Viva Credit), acum la fel de interesante sunt si imprumuturile nebancare oferite de catre Ferratum, Credius sau IFN Extra (Simplu) Finance. Aceste credite se acorda intr-adevar doar cu buletinul, dar asta nu inseamna ca puteti sa nu aveti absolut nicio sursa de venit: ceva tot trebuie sa aveti, ca sa puteti arata ca veti putea sa achitati ratele. Nu se cer adeverinte, nu se cer garantii, tot ce trebuie ideplinit este in general criteriul varstei (minim 24 de ani, dar la alte IFN se accepta si varsta mai mica).

Conditii de acordare imprumuturi pana la salariu de la Viva Credit. Caracteristici credit, dobanda si calcul rata

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 21 ani; Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani; Adeverinta de salariu / venit: Nu, este de ajuns buletinul; Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp; Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant.

Creditul minim: 100 lei; Suma maxima ce poate fi imprumutata: 1500 lei; Perioada minima: 1 zi; Perioada maxima pentru rambursare: 35 zile.


Pentru a contracta un credit rapid Viva trebuie sa ai: varsta peste 21 ani si un venit stabil din salariu, pensie sau PFA si un cont bancar sau un card, fara alte acte Viva Credit este IFN care nu deschide birouri in magazine. Modul in care acorda in modul traditional imprumuturile, rapid si doar cu buletinul fiind considerat suficient Imprumuturile Viva Credit nu se ramburseaza in rate, fiind acordate pe perioade foarte scurte, de cel mult 35 de zile. Astfel, creditele rapide Viva nu sunt potrivite

VIVA Credit IFN SA este prima companie din Romania specializata in Credite Pana la Salariu - imprumuturi rapide, oferite online, cu termen de rambursare de pana la 35 de zile. Misiunea Viva Credit este sa ofere o solutie rapida si convenabila pentru finantarea nevoilor dumneavoastra urgente. Avantajele imprumuturilor nebancare Viva: Rapiditate, Flexibilitate si Transparenta.

 Pentru a contracta un credit rapid Viva trebuie sa ai: varsta peste 21 ani, un venit stabil din salariu, pensie sau PFA si un cont bancar sau un card. Care sunt documentele necesare? Copii in format electronic dupa buldetinul de identitate si un extras de cont bancar complet pe ultima luna. La cerere, alte documente care pot dovedi bonitatea ta. Pe scurt: este de ajuns sa ai buletinuul de identitate si un cont la orice banca.

 Viva Credit este IFN care nu deschide birouri in magazine - modul in care acorda in modul traditional imprumutrile, rapid si doar cu buletinul fiind considerat a fi suficient. Daca va doriti foarte mult sa cumparati ceva dintr-un magazin, este de preferat sa utilizati alte modalitati de finantare - chiar si prin Viva Credit se pot obtine sume de bani foarte foarte repede, mai ales daca sunteti client mai vechi al IFN-ului.

 Imprumuturile Viva Credit nu se ramburseaza in rate, fiind acordate pe perioade foarte scurte, de cel mult 35 de zile. In acest caz, imprumuturile rapide Viva nu pot fi luate in considerare in situatiile cumparaturilor in rate. Chiar luand in calcul faptul ca un credit Viva se poate obtine foarte foarte rapid, teoretic utilizabile pentru cumparaturi, e de preferat ca acest sistem sa fie folosit doar in cazuri grave, de urgenta.

 Viva Credit este un sistem de imprumuturi nebancare rapide cordate 100% online. Aplici online acum si poti avea banii in cont maine: transferul banilor se poate face doar in zilele lucratoare, la orele de lucru. Cererile primite in afara orelor de program, precum si cele venite in zile nelucratoare vor fi procesate in dimineata urmatoarei zile lucratoare.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi