Oferte imprumut Extra Finance

Creditele puse la dispozitie de catre Extra Simplu au valori cuprinse intre 200 si 2000 de lei

Credite de nevoi personale cu ipoteca (garantie reala), acordate in EURO sau LEI pentru clientii cu garantii - se cer acte de proprietate pe teren, apartament sau casa. Creditul ExtraSimplu este realizabil aproape complet online: completezi formularul, atasezi copii scanata dupa buletin si extrasul de cont, apoi completezi veniturile. Vezi oferta


Creditele rapide nebancare reprezinta cea mai simpla slutie pentru problemele urgente, neasteptate. Chiar daca dobanda este mai mare decat la banci, la IFN-uri - institutiile care acorda imprumuturi nebancare, procedurile de depunere a cererii, aprobare dosar si acordare a sumei cerute sunt mult mai simple si mult mai rapide. Daca esti corect in declaratii, completezi cererea de imprumut fara sa uiti elemente importante si nu ceri o suma mai mare decat stii ca vei pytea achita la rata, atunci in cel mult cateva zile ai banii in buzunar, pe card sau in cont. Cel mai rapid imprumut nebancar iti poate aduce suma ceruta in numai cateva ore. Exista si IFN-uri la care procedura de acordare a imprumutului dureaza pana la 10 zile, dar si acolo ai la dispozitie servicii suplimentare tip creditul la domiciliu, prin care primesti banii in maxim 2 zile. Un aspect de retinut insa: cu cat se acorda mai rapid imprumutul nebancar solicitat, in general cu atat mai mare sunt dobanda si rata de plata.
Conditii de acordare credite fara adeverinta de salariu de la Extra Finance. Caracteristici imprumut, dobanda si calcul rata

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani; Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani; Adeverinta de salariu / venit: Da, plus garantii la imprumuturile mari; Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp; Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant.

Creditul minim: 200 lei; Suma maxima ce poate fi imprumutata: 100.000 euro (echivalent in lei - dar daca garantiile acopera 250% din asemenea imprumut); Perioada minima: 5 zile; Perioada maxima pentru rambursare: 5 ani.


Credite de nevoi personale cu ipoteca (garantie reala), acordate in EURO sau LEI pentru clientii cu garantii - se cer acte de proprietate pe teren, apartament sau casa O solutie ar fi - la sume mici si pe perioade scurte, apelul la un credit rapid ExtraSimplu, prin care in doar cateva ore puteti obtine sume de bani de pana la 2000 lei Extra Finance IFN nu are contracte de cumparaturi in rate rapide prin marile magazine, dar la fel de usor este si sa iei un imprumut nebancar rapid fara acte ExtraSimplu

Credit de nevoi personale cu ipoteca (garantie reala), acordat in EURO sau RON, pentru clientii cu garantii in Mun. Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, jud. Ilfov, precum si in jud. Arges, Brasov si Constanta doar pentru case de vacanta, pensiuni. Pe langa actele de mai sus, sunt necesare si acte de proprietate imobil pentru teren, apartament, sau casa (cadastru, intabulare, act din care sa reiasa dreptul de proprietate).

 Creditul Extra Simplu pune la dispozitie o oferta flexibila si rapida de imprumut. Se acorda credite fara garantii, de pana la 2000 lei in cateva ore, cu doar doua documente: o copie dupa buletinul de identitate si o copie dupa extrasul de cont. Aprobarea este imediata, iar banii sunt virati chiar in aceeasi zi in contul tau bancar. ExtraSimplu este o solutie rapida de a obtine un credit pana la salariu - perioada scurta si sume mici, pentru nevoi urgente.

 Extra Finance IFN nu are birouri in magazine, deci nu se pot primi imprumtuuri direct in magazin. O solutie ar fi - la sume mici si pe perioade scurte, apelul la un credit rapid ExtraSimplu, prin care in doar cateva ore (cel mult pana a doua zi) puteti obtine sume de bani de pana la 2000 lei. Dar mare atentie, dbanzile nu sunt mici, asa ca nu va aruncati la asemenea sisteme de credit pentru moda sau mofturi sau un televizor mai mare.

 Extra Finance IFN nu are contracte de cumparaturi in rate rapide prin marile magazine. Exista siseme integrate de cumparare in rate direct in marile magazine online, la care impreuna cu formularul de achizitie se primeste si formularul de imprumut rapid nebancar, dar poate ca la fel de usor este si sa iei un imprumut rapid fara acte ExtraSimplu, si sa mergi la magazin cu banii sa cumperi direct.

 Creditul ExtraSimplu este realizabil aproape complet online: pasul 1 - online: completezi formularul cu informatiile generale despre tine si atasezi o copie scanata dupa buletinul / cartea de identitate. Pasul 2 - online: completezi formularul cu informatiile referitoare la veniturile tale si angajator si trimiti o copie scanata dupa extrasul de cont. Pasul 3 - un drum: semnezi contractul de credit si in cateva ore ti se vireaza banii in cont.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi