Oferte imprumut iCredit

iCredit este cel mai rapid credit de nevoi personale din Romania

Ai nevoie urgenta de bani? Apeland la iCredit IFN vei avea parte de un serviciu rapid, confortabil si corect; rambursarea imprumutului se face in rate egale saptamanale. Cererile de imprumut la iCredit se pot face atat online cat si prin telefon. Daca sunteti la primul credit cu iCredit, veti fi contactat imediat de un consultant iCredit. Cat costa la iCredit un imprumut?


Imprumuturi nebancare oferite de catre IFN-uri: credite rapide doar cu buletinul; imprumuturi fara garantii si cu minim de acte la dosar; credite asemanatoare celor bancare - ca nivel de verificare si dosar, la dobanzi de asemenea apropiate, dar mult mai rapid acordate; credite direct in magazin sau online la cumparaturile facute in rate la marii distribuitori; imprumuturi nebancare cu destinatii speciale - o noutate in mediul IFN (imprumuturi scolare si pentru studenti, credite medicale sau pentru pensionari, credite pentru plata vacantelor, credite auto). Imprumuturile nebancare rapide reprezinta cel mai de succes model al pietei creditelor in anul 2015, si nu doar pentru ca sistemul bancar este atat de reticent in a reveni pe piata, ci si intrarii in joc a unor IFN-uri cu traditie in tarile vestice (iCredit, Ferratum, Credius, IFN Extra Finance etc). Mai conteaza ceva: si clientii sunt acum mult mai bine informati despre ce inseamna un imprumut nebancar rapid sau clasic de la IFN.
Conditii de acordare credite rapide doar cu buletinul de la iCredit. Caracteristici imprumut, dobanda si calcul rata

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani; Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani; Adeverinta de salariu / venit: Da (sau cupon de pensie); Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp; Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant.

Creditul minim: 400 lei; Suma maxima ce poate fi imprumutata: 4000 lei; Perioada minima: 12 saptamani; Perioada maxima pentru rambursare: 36 saptamani.


Ai nevoie urgenta de bani? Apeland la iCredit IFN vei avea parte de un serviciu rapid, confortabil si corect; rambursarea imprumutului se face in rate egale saptamanale Creditele IFN ale iCredit oferite sunt in sume mici, pe perioade scurte, destinate in mod normal acoperirii unor nevoi personale speciale, urgente - situatii neprevazute Daca doriti sa cumparati bunuri de folsinta indelungata, pe care sa le achitati in rate - site-ul prezinta alte IFN-uri care ofera asemenea servicii in mod specializat

Ai nevoie de bani URGENT? Apeland la iCredit IFN vei avea parte de un serviciu rapid, confortabil si corect; rambursarea imprumutului se face in rate egale - achitate saptamanal, astfel incat sa nu aduni sume mari de plata; este nevoie de foarte putine acte pentru a obtine banii doriti, fara birocratie sau cereri care vin una dupa alta; asistenta gratuita pentru alegerea produsului potrivit nevoilor tale, dar si pentru completarea cererii de credit. iCredit nu solicita garantii ipotecare sau de alt tip.

 iCredit nu are in portofoliu un serviciu tipic de credit doar cu buletinul - solicita in mod normal adeverinta de salariu sau alte dovezi ale venitului, insa prin faptul ca un consultant al IFN se ocupa de la bun inceput si pana la obtinerea imprumutului de toate etapele - inclusiv obtinerea actelor, se poate spune ca nu ai nevoie decat sa ai buletinul la tine si sa explici corect consutantului de credit care este situatia veniturilor tale.

 IFN-ul iCredit nu se ocupa in mod normal de impruuturi pentru achizitia de bunuri - creditele oferite sunt in sume mici, pe perioade scurte, destinate in mod normal acoperirii unor nevoi personale speciale, urgente - situatii neprevazute, sau acoperirii unor perioade mici de timp cu sumele necesare traiului obisnuit. iCredit, astfel, nu va fi gasit cu birouri in magazine, pentru acest tip de imprumut exista alte IFN-uri specializate.

 Daca aveti o problema majora, survenita neasteptat, pentru rezolvarea careia va trebuie urgent o suma de bani, nu foarte multi, si nu pentru timp indelungat, atunci iCredit este IFN-ul la care puteti apela. Daca doriti insa sa cumparati bunuri de folsinta indelungata, pe care ati dori sa le achitati in rate, atunci treceti mai departe - site-ul este bine informat si prezinta alte IFN-uri care ofera asemenea servicii in mod specializat.

 Cererile de imprumut la iCredit se pot face atat online, cat si prin telefon. Daca sunteti la primul credit cu iCredit, veti fi contactat imediat de un consultant care se va deplasa la dumnevoastra (la alegere - acasa sau la birou), si se va ocupa de toate formalitatile. Mai departe, dupa ce ati obtinut banii, sau la creditele urmatoare, procedurile online sunt si mai importante - foarte multe parti ale contractului putandu-se rezolva prin Internet (inclusiv situatia platilor, ratele, condutii, cererea unui nou imprumut).

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi