Credit pentru pensionari

Imprumuturi rapide chiar daca sunteti pensionar

Daca ati ajuns, dupa zeci de ani de munca, sa va bucurati de pensie, nu inseamna ca nu mai faceti nicio investitie sau vreo cheltuiala mai mare. Daca nu mai sunteti angajati, se mai pot obtine credite?

Da, desigur!

Credite pentru cei la pensie

Exista trei categorii de institutii de unde se pot obtine asemenea imprumuturi:

1. CAR (casele de ajutor reciproc) - daca va pregatiti din vreme. Asta inseamna ca trebuie sa fiti inscrisi intr-o asemenea Casa. O data ce sunteti membru, si platiti o anumita cotizatie, cand aveti nevoie puteti apela la un credit.

2. IFN (institutiile financiare nebancare). Pentru mai multe detalii, ca si exemplu, va invitam sa cititi un articol excelent: creditele pentru pensionari Happy.

3. La banci. Trebuie sa va spunem ca sansele de a obtine un credit bancar pe termen mediu sau lung sunt ceva mai mici decat la cele doua categorii de mai sus, explicatia fiind simpla: aceste credite se acorda in general pe perioade de 5 ani, insa o regula de acordare este ca, la data ultimei rate (adica 5 ani de la momentul in care luati imprumutul) sa nu fi depasit varsta de 70 de ani. Asta inseamna ca daca aveti varsta peste 66-67 de ani, nu va mai incadrati decat daca solicitati rambursarea pe perioade mai scurte - iara sta inseamna, desigur, si rate lunare mai mari.

Niciun comentariu:

Cautare credite si imprumuturi